![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Predjedlá |
![]() |
Čas prípravy: 15 minút + príprava |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
1/2 hlávky červenej alebo bielej hlávkovej kapusty, 1 hlávka šalátu, 4 paradajky, 2 zelené papriky, 2 šalátové uhorky, petržlenová vňať, čerstvá máta, 4 strúčiky cesnaku, citronová šťava, soľ, olivový olej
Kapustu a šalát nakrájame na tenké prúžky, ostatnú zeleninu na kocky a vňate posekáme. Pripravíme si zálievku z olivového oleja, citronovej šťavy, prelisovaného cesnaku a soli. Zalejeme ňou zeleninu a premiešame. Podávame ako predjedlo s pita chlebom.
Populárne predjedlo v Sýrii, Libanone a Palestíne, ale aj v iných krajinách blízkeho východu.
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Ivanka, aj šalát sa zvykne podávať ako predjedlo.
Mne to pripadá skôr ako šalát,včera som robila niečo podobné ale s balkánskym syrom,bez kapustyČo najskôr vyskúšam,mám doma kúsok červenej aj bielej kapusty,aj ostatnú zeleninu
Ibi,ty teda vyváraš
fátuš,recept ako podávať predjedlo šalát ako predjedlo čo podávať predjedlo salát fatuš príprava fatuš fatuš recepty salát fatuš recept fatuš recept na salát fátuš čo podávať ako predjedlo recept fátuš fátuš recept fatuš salát