Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna
vložené: 05. 09. 2010 18:15:15

moshe..jasne ze daj. mna by ani tak nezaujimala prava receptura, pretoze ja hluzovky nezozeniem, zampiony nemame v oblube, stvrt kilo husacej pecene sa mi vidi skutocne v tejto dobe predimenzovane, takze ja osobne som improvizovala v chuti tak, ako to mame radi u nas doma a tak aby sme nejedli ako na kralovskom dvore, ale v normalnej beznej domacnosti... lenze nikde som sa nedocitala, ci mam naozaj cakat do vychladnutia, ci mam nechat v balicku miesto na unikanie pary a pod.. btw ..docitala som sa u Dadala, ze tento pokrm vlastne vobec nie je anglicky je to francuzske \"filet de boeuf en croûte\", ale anglicko ako take nebolo spojencom francuzska a tak z patriotizmu tomu dali anglicky nazov...no..ako pisem...na webe je o wellingtonskom masu pisane hocico, ale to co som potrebovala som nenasal...takze moshe budem vdacna ak ma poucis. ...co sa tyka krajanie..no to bolo hrozne...preto som to robila po vlase...aby som mala aspon ake take platky. preto som usudila, ze pre nas dvoch to budem robit vyslovene ako kusovky.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz