Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
maria...no neviem, recept mam od mamicky a ta ho ma od svojich kolegyn priamo z ondreja, to je jeden zdroj. a druhy zdroj je publikacia, ktoru vydalo muzeum v banskej bystrici (bohuzial nemam ju pri sebe, je v mojom druhom byte, ale ked sa vratime tak uvediem autorku)autorka je historicka, ktora je so Slovenskej Lupci, jej rodicia su z kalistia a publikacia je zamerana vyslovene na recepty a zvyky podkonic, balaze, mostenica, ondrej, Lupca. Masinu poznam velmi dobre. Zaoprazka sa robila nasucho, moja babka z podkonic ju mala vzdy takto narobenu a nosila ju dedkovi na salas. Je to muka s mastou nasucho, bez zaliatia vody a drzala sa v kandlicke. Kel bol uvedeny menovite a pripisane bolo *zelenina, kt. je k dispozicii*. Pokial tam kel nedavate..ja sa s vami neskriepim. Moje zdroje z 3 stran ho davaju a nevidim dovod, ho neuviest. Pokial sa Vam tam nepaci, je to len na vas. Pokial sa Vam tento recept nepaci a vy poznate ten ktory je pravy najpravejsi, budem velmi rada, ked nam ho sem vlozite.