Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
jezef neviem najst...ale takto ti poviem...v remoske mozes piect akykolvek piskot...t.j. vsetky bublaniny, len dno vymaz tukom a vysyp kokosom, alebo mukou. alebo ten typ kolacou, kde ide krem z kyslej smotany...normalne upec v remoske piskot (vymazat a vysypat dno) no a uz si vrstvujes krem aky chces. remoska je vlastne okruhly plech. na vrch si davaj alobal, pretoze predsa len...v remoske nemozes regulovat teplotu . Ja v remoske uz peciem skoro vsetko....mam velku, takze do nej davam aj zapekat sunkoflaky v jenskej mise, alebo vkladam do remosky tu jensku misu s pokrmom normalne ako do rury. ja uz ruru pouzivam len na pecenie kolacov na plechu, alebo