Viac ako  4 000  receptov

Syte jedlo vo velkom mnozstve, pre 8 chlapov

Radiť: od najnovšieho   od najstaršieho  

1   2  

autor: vietnamka
zmenené: 02. 03. 2010 16:32:42   reagovať

kapustnica tiez moze byt smajlik

autor: michsamant
zmenené: 02. 03. 2010 14:42:28   reagovať

a kapustnica?

autor: vietnamka
zmenené: 02. 03. 2010 14:24:24   reagovať

salatu by som sa rada vyhla, uz som parkrat organizovala takuto akciu, a salat sa jednoducho neminal. Viem, moze to byt tym, ze ho neviem urobit dobry. Ale skor mam pocit, ze salat celkovo nemaju radi. Ak je na stole salat a chlieb, vezmu si ako prilohu chlieb.

autor: michsamant
zmenené: 02. 03. 2010 14:15:15   reagovať

a co tak pecene spekaciky a zemiakova kasa a k tomu nejaky salat a ako tu uz ktosi pisal nejaku polievku pred tym smajlik

autor: vybusna
zmenené: 02. 03. 2010 14:07:59   reagovať

ja by som tiez radsej ...ako hocico ine...urobila tie snicle + gizkine stehienka...so salatom

zmenené: 02. 03. 2010 14:04:29   reagovať

Sekaná,rezně a kuře je dobrý nápad a ten bramborový salát velké množství.Já to taky dělám a na večer když se sedělo,tak jsem měla ještě udělanou mísu a to zbytek bram.salátu uvařená vejce a udělala jsem takové žabáky,vypadalo to honosně a dobře na stole a nebylo to už nijak náročné na přípravu.Může to býti i jako předkrm.smajliksmajlik

autor: vybusna
zmenené: 02. 03. 2010 14:03:17   reagovať

ak sa nezje ten vrabec...toho mozes pouzit na hocico ine...das si ho do mraznicky a podla potreby vyberies..

autor: vietnamka
zmenené: 02. 03. 2010 13:49:52   reagovať

V sobotu mam zhruba od poldvanastej program. Takze musim zvladnut prvu varku varenia do jedenastej.
Potom mozem varit v nedelu, cca do desiatej - jedenastej.
Teoreticky by som mohla urobit vrabca/pecene maso + kapustu v sobotu, a kura v nedelu.
dufam, ze sa mi podari odhadnut mnozstvo smajlik.

autor: michsamant
zmenené: 02. 03. 2010 13:41:52   reagovať

je to krkovicka, piect vcelku treba to trocha prespikovat cesnakom a trocha dochutit koreninami, podliat vodou a piect prikryte a pocas pecenia polievat tym vypekom v pekaciku ...pretlaceny cesnek sa moze dat aj na vrch maska

autor: vybusna
zmenené: 02. 03. 2010 13:32:59   reagovať

ty ale pozeram to kura od maris....to vyzera tiez fantasticky
pocuvaj a keby si si maso upiekla v sobotu a v nedelu to kura...rozumies....ked budes mat upecene maso, tak to si preloz a do toho znovu das urobit to kura...na cely plech
a kazdy nech si vezme co chce....akurat ku tomu kuratu budes mat inu prilohu....a co idete mat..zase besiedku?

autor: vybusna
zmenené: 02. 03. 2010 13:26:56   reagovať

ak budes kupovat u tych ukecanych masiarov, tak sa opytaj ich...ja neviem...3 kilo cistej bez kosti? opytaj sa ich. no a urob si prilohu z bielej kapusty...do cervnej by som tu nesla...

autor: vietnamka
zmenené: 02. 03. 2010 13:21:06   reagovať

dobre, urobim tu krkovicku. Kolko jej mam kupit?

autor: vybusna
zmenené: 02. 03. 2010 13:17:22   reagovať

radka toto...
http://www.toprecepty.cz/recept/2177-moravsky-vrab..., robila som presne podla receptu.......ide tam hruza hruza cibule...ale fakt vela...a ja som kupila krkovicku , krkovicka teraz uz nebyva mastna, je tak akurat....nechaj si ju vykostit a kosti daj posekat a daj si ich do mraznicky, potom vysvetlim, naco ti budu....no a s tou krkovickou rob presne podla receptu...ta stava!!!! ta chut!!!! uplne bozie
no a potom odfot a vloz recept sem.

autor: vietnamka
zmenené: 02. 03. 2010 13:13:45   reagovať

maris, a da sa nieco z toho zamrazit? Napr. ta fasirka (teda, ak pod sekanou myslime to iste).

autor: vybusna
zmenené: 02. 03. 2010 13:11:04   reagovať

co radi maris je dobry napad...urobit mix vyprazaneho jedla, ide o to, ci sa ti bude chciet robit tolko salatu.
a co sa tyka peceneho masa......ja som len minule objavila tzv. moravsky vrabec.....idem pohladat recept.


1   2  


Pridať príspevok


Vaše meno:  
Príspevok:  
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a čtyři a znak ")" - např.: (5)
Prílohy:

 

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz