Viac ako  4 000  receptov

Jak rozřezat maso na větší plát.

Radiť: od najnovšieho   od najstaršieho  

1  

autor: eva hubova
zmenené: 04. 11. 2012 19:53:34   reagovať

Vepřový bůček.
1. celé maso
2. rozřezané maso od poloviny k boku
3. druhá polovina rozřezaná k boku

príloha 1: 3_439427460.jpg
príloha 2: 4_478821995.jpg
príloha 3: 5_1200158729.jpg


1  


Pridať príspevok


Vaše meno:  
Príspevok:  
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a čtyři a znak ")" - např.: (5)
Prílohy:

 

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz