Viac ako  4 000  receptov

Autentické recept na Fideuà paella z Valencia (Španielsko)

Autentické recept na Fideuà paella z Valencia (Španielsko)
Objavte najlepšie recepty na rezance paella vo Valencii (Španielsko)
nahoru
Autentické recept na Fideuà paella z Valencia (Španielsko)
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Cestoviny
Čas prípravy Čas prípravy: 1
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 10

Suroviny:

3/4 kg jemné rezance, 1 kg squid od pláže, 15 cloxines (Valencia malé mušle), 3 strúčiky cesnaku, nasekanej 1 stredná cibuľa, 300 gramov strúhaného paradajok, 2 litre zásoby rýb, 15 čerstvé rakov, 15 krevety, 1/2 šálky olivový olej, paprika, šafran alebo sfarbenie, soľ

Postup

Prvá fáza tohto receptu je príprava dobrú zásobu ryby morské (rýb), ktoré sa použijú v každom pokrmy založené na ryby v nadchádzajúcej recepty ryže.

Je veľmi dôležité pripraviť dobrý rybie populácie rock ako dobrý sofrito paella, s týmito dvoma bodmi Garantujeme úspech nášho receptu.V hlbokej panvici pridajte rock rock ryby a zostáva želatínový rýb, také comodorada, pásky, pleskáč, gallo, kuchýň, hlavu ryby zvyčajne nazývame "morraya" a tŕne čert, more atď., spolu s cibuľkou polroku-olúpané a 1 zrelá paradajka kraby, prípad je, že naše zásoby musia vedieť prečo pridať morská zelenina alebo korenia, ktoré menia chuť Tešíme sa na vás. Všetky tieto zložky obal s 3 litre vody a nechať variť 40 minút, kedy sa začne variť, desespumando na začiatku a bez pridania soli. Nakoniec sme vypnite zdroj tepla a nechajte aspoň pol hodinu, kým použitie.V paella pán 8-10 porcií dal olivový olej, ľahko to, čo kedysi horúcej pridať morské plody (homár a krevety) solenie, zhnědnutím trochu na oboch stranách, sotva minútu na každej strane.

Potom si ich z ropy a môžeme rezervovať im, potom pridajte chobotnice, čisté a nakrájanú (táto zložka môže zmeniť kocky sépia alebo čerta morského).Asi po 5 minútach, zaradíme veľmi cibuľu spolu s 3 strúčiky cesnaku, nasekané a miešania sa zlatenie všetko medzerou dusíme ďalšie 3 až 4 minúty viac. Potom pridajte lyžicu paprika a rýchlo kým pálenie pridajte drvené paradajky Skinless, opúšťať znížiť s Squid varil pre priestor cca 8 až 10 minút, kým sa neodparí jeho vody.

Pridáme rezance a osmažíme aj rajčiny a chobotnice s priestorom pre 3 alebo 4 minúty po miernom ohni, kým sme varenie rýb, domnievajúc sa, že nás budete potrebovať asi 800 g rezance množstvo 2 litre, dať to do varu a pridajte ho na naše grilovanie. Priveďte do varu opravuje soľ a pridaním trochu sfarbenie, varenie asi 6 minút približne až to bolo spotrebuje takmer zásoby, pretože v tej chvíli pridáme morské plody, ktoré sme mali rezervované a žiť harmonicky mušle, opúšťať varíme ďalšie 3 minúty viac cez nízku teplo. Niektorí kuchári bežne dal zmes cesnaku a petržlenu, vyprážané v vývar.Tam je riziko tohto receptu začlenením do rúry, panvice na hnedý povrch cesta.Nechajte 5 minút postáť a podávame s citrónom, všetky som oli doma (podobné majonézy, ale s cesnakom) alebo jedno (to je vecou vkusu).

Poznámka

Tajomstvo k tomu, že dobrú Fideuà paella, je stráviť dobré zásoby rýb a čerstvým ovocím.

Pozri tento recept a preložené do vášho jazyka z môjho blogu

http://valenciagastronomic.blogspot.com.es/2013/01...

Autor Autor: (chef gonin)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
žiadne ohodnotenie udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Autentické recept na Fideuà paella z Valencia (Španielsko)"

K receptu nejsou žádné komentáře.


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Tématické frázy

recept na paella spanielska paela paela recept paella valencia homar recepty paella pan recept na pripravu rakov paela,recept spanielsko costa brava homár recepty.sk paela valencia


Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz