Viac ako  4 000  receptov

Tvarohova plnka, ktora sa nerozteka

Tvarohova plnka, ktora sa nerozteka
nahoru
Tvarohova plnka, ktora sa nerozteka Tvarohova plnka, ktora sa nerozteka
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pre zaciatocnikov
Čas prípravy Čas prípravy: 5 min

Suroviny:

500 g nehrudkovity tvaroh plnotucny, 1 zltok, hrst preplachnute hrozienka (ja davam viac pre manzela), 3 lyzice praskovy cukor (ochutnajte si, po kazdej lyzici, niekto ma rad sladke, niekto nie), 1 balicek vanilkovy cukor, nastruhana kora z citrona, alebo pomaranca, polovica balicka pudingoveho prasku bez varenia vanilkovy Ole.

Postup

Tvaroh vyklopim do nadoby, pridam zltok, hrozienka, koru, vanilkovy cukor a vymiesam. Potom zacnem pridavat praskovy cukor po lyziciach dovtedy, kym to nie je podla mojej chuti. Nakoniec vmiesam pol balicka vanilkoveho ole. Pokial to mate stale riedke, po trochach pridavajte, kym to nema pevnu konzistenciu. Ked robim buchty s tvarohom, tak davam cely balik.
Tvarohova plnka drzi tvar, mozem ho davat do zdobiaceho vrecuska a robit s nim aj hviezdicky (pokial nie su v nom tie hrozienka)

Poznámka

Vzdy som mala problem s urobenim tvarohovej plnky. Bola mi vzdy riedka, nemohla som robit ani buchty, ani strudle, pretoze to tieklo zo vsetkych stran. Ked som si raz zo zufalstva kupila ten hrudkovity tvaroh, tak som ho rovno vyhodila, pretoze to bolo ako polievka s malickymi spendlikovymi hlavickami tvarohu. Radila som sa a skusala hocico az som vbehla do debaty Merylas a Ercicky a oni mi odporucili ten vanilkovy puding Ole. A odvtedy nemam problem.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
4 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Tvarohova plnka, ktora sa nerozteka"

autor: kuchtik (neregistrovaný/á)
vložené: 26. 10. 2022 14:07:02  nahlásiť  reagovať
 

Vsetci pouzivate skrob (puding-y, zlaty klas) alebo zelatinu,
obycajny tvaroh light z lidla kauflandu alebo aj billa
staci 1-2 lyzice kokosu a uz to netecie (studena plnka bez pecenia)
to co tecie pri peceni je prave kombinacia cukor a tvaroh
vtedy je ten skrob alebo zelatina nieco ako zahustovadlo.

autor: tejaja
vložené: 28. 09. 2020 09:06:15  nahlásiť  reagovať
 

Ildi: Pravdaže, a podľa mňa lepšie. smajlik

autor: Ildi (neregistrovaný/á)
vložené: 06. 06. 2020 16:43:33  nahlásiť  reagovať
 

smajlikhttps://www.toprecepty.sk/recept/2760-tvarohova-pl...Zdravím keby som tam dala zlatý klas bolo by to tiež také husté?

autor: Zdena (neregistrovaný/á)
vložené: 20. 05. 2020 14:59:47  nahlásiť  reagovať
 

Maja:ja to robím tiež tak,pridávam želatinu v prášku a s vysledkom som spokojna!

autor: Maja (neregistrovaný/á)
vložené: 20. 05. 2020 14:55:40  nahlásiť  reagovať
 

Ja dávam do tvarohovej plnky málo želatinu,je to super,plnka sa vobec nerozteka...nie je ani tuhá,ani riedka,akurát????

autor: Mirka (neregistrovaný/á)
vložené: 25. 08. 2017 11:02:06  nahlásiť  reagovať
 

Nenapadlo vas, ze pouzivate len zly tvaroh, ked sa vam rozteka? Skuste kupit tuhsi. Ten sa vam neroztecie.

autor: mony (neregistrovaný/á)
vložené: 31. 01. 2016 21:07:58  nahlásiť  reagovať
 

ja som pridala zlaty klas a zamiesala som do celku aj vyslahany sneh zo zvysnach bielok a bolo to tip top ;) velmi chutilo vsetkym ;)

autor: vybusna
vložené: 14. 07. 2014 08:33:07  nahlásiť  reagovať
 

jana: to som nepocula....urcite vyskusam....

autor: jana (neregistrovaný/á)
vložené: 14. 07. 2014 08:23:53  nahlásiť  reagovať
 

uplne staci zaslahat do tvarohu stuzovac slahacky lacnejsie s rovnakym efektom

autor: vybusna
vložené: 13. 06. 2013 13:43:08  nahlásiť  reagovať
 

Alena:smajlik

autor: Alena (neregistrovaný/á)
vložené: 13. 06. 2013 13:42:18  nahlásiť  reagovať
 

super nápad,vyskúšam a napadlo ma že mne vždy vytečie kakaová kakaová plnka smajlik tak tam by sa dal použiť Créme Olé kakaový,,,,učíme sa stálesmajlik

autor: mary (neregistrovaný/á)
vložené: 01. 12. 2012 12:45:06  nahlásiť  reagovať
 

ta plnka je len napr. do buchiet, ci strudle, alebo sa moze dat aj do torty, predsa len je tam ten zltok...vdaka za info

autor: Janka (neregistrovaný/á)
vložené: 26. 11. 2012 20:24:31  nahlásiť  reagovať
 

ja pridavam trochu maizeny - splni to ten isty ucel

autor: Lusiana (neregistrovaný/á)
vložené: 02. 12. 2011 18:51:17  nahlásiť  reagovať
 

smajlik SUPER NAPADA ... odporúčam... štúrdla s tvarohom je výborná ...smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 19. 06. 2011 21:24:16  nahlásiť  reagovať
 

jeeezis yanah...tak ani nevies ako ma tvoja pochvala potesilasmajlik

autor: Yanah
vložené: 19. 06. 2011 21:00:44  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik vybusna, tak toto je najlepšia vychytávka, akú som za posledné roky skúšala smajlik ... fakt odporúčam, vyskúšajte ... dávala som vanilkový puding bez varenia "creme Olé" a plnku som už robila aj z hrudkového aj z toho jemného krémového tvarohu, čo je na foto a dokonca aj s ricotty ...

autor: Silvia K.
vložené: 16. 05. 2011 21:42:41  nahlásiť  reagovať
 

tak to je dobrý nápadsmajlik+smajlik

autor: eva hubova
vložené: 15. 05. 2011 15:01:30  nahlásiť  reagovať
 

Já přidávám pudig obyčejný,budu muset to s tím pudingem ole vyzkoušetsmajlik+1


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz