Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Ryby |
![]() |
Čas prípravy: 30 minút + príprava |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
600 g zubáča (candáta), 150 g hríbov, 2 PL masla, 1 PL polohrubej múky, 1 väčšia cibula, sladká mletá červená paprika, soľ, petržlenová vňať, 250 ml sladkej smotany, prípadne zelená alebo červená čerstvá zeleninová paprika
Candáta vypitveme, umyjeme, stiahneme kožu a nakrájame na porcie. Hlavu a odpad vyvaríme v malom množstve osolenej vody. Na masle orestujeme na jemno pokrájanú cibuľu s hríbami. Pridáme papriku a spolu podusíme. Podlejeme rybím vývarom. Akonáhle hríby zmäknú, prilejeme sladkú smotanu, rozhabarkovanú s múkou a povaríme. Porcie candáta vložíme do zapekacej ohňovzdornej misy, dobre vymazanej maslom. Prelejeme omáčkou a pečieme v trúbe. Hotový pokrm posypeme nasekanou pettržlenovou vňaťou alebo nasekanou zelenou paprikou. Podávame so zemiakmi.
Zdroj: recept pochádza z Madarska.
![]() |
Autor: Meszarosovabolya |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.
candát pečený recepty candáta zubáč na madarský sposob recept candát recepty zubáč recepty candát recept zubac recept na zubáča cena zubaca pečený zubáč recepty zo zubáča recepty na prípravu zubáča zubac-recepty candat ryba zubáč recepty zubáč ryba candát pečený candát candát recepty recepty z rýb zubac príprava zubáča candát na maďarský sposob zubac candat candát cena recepty na zubáča zubáč príprava zubáč ryba recepty s candata recepty ryby zubac candát recept recept na candáta candat zubač na masle zubáč peceny zubáč cena candát recept jak upect candata peceny zubáč recept recepty z candata ryba zubac recepty na candáta zubac recept