Viac ako  4 000  receptov

Mäsový koláč podľa talianskeho kuchára

Mäsový koláč podľa talianskeho kuchára
nahoru
Mäsový koláč podľa talianskeho kuchára Mäsový koláč podľa talianskeho kuchára Mäsový koláč podľa talianskeho kuchára Mäsový koláč podľa talianskeho kuchára Mäsový koláč podľa talianskeho kuchára Mäsový koláč podľa talianskeho kuchára
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Mleté mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 1 hod + priprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4 porcie

Suroviny:

400 g mletého hovädzieho (ja som mala uplne chude bez mastnych kuskov), 200 g na kocky nakrajanej mortadely, 2 polievkove lyzice nakrajanych sampinonov, 3 vajicka, 2 rozky od vcera, 1 dcl mlieka, 1 velka cibula. Platky nakrajanej oravskej slaniny, 2 polievkove lyzice nasekanej petrzlenovej vniatky, 1 lyzica majoranky.

Postup

Rozky nakrajame na male kusky a namocime ich v mlieku. Pecivo by malo byt nasiaknute, ale nie rozmocene, ak treba tak mlieka pridame trosku viac. Do misy s mletym masom pridame cele vajicka, mortadelu, huby, cibulu a bylinky. Nakoniec pridame rozky. Osolime velmi opatrne, ja na toto mnozstvo davam max. cajovu lyzicku.
Formu v kt. budeme piect masovy kolac, vystelieme alobalom, alobal vylozime platkami slaniny a maso natlacime do formy. Povrch zahladime a tiez vylozime slaninou. Mne pecie rura velmi prudko, takze ja som vrch prikryla a len na zaver som odkryla aby sa slanina zapiekla. Piekla som priblizne hodinu.

Poznámka

Tento recept vlozila na web Hella...a mam je zvolenie ho dalej publikovat..hellka vdaka.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
6 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Mäsový koláč podľa talianskeho kuchára"

autor: michsamant
vložené: 03. 04. 2010 21:26:52  nahlásiť  reagovať
 

krasa smajlik

autor: Jikotka
vložené: 02. 04. 2010 15:14:45  nahlásiť  reagovať
 

Jenom mleté hovězí nemusím,ale tohle je zajímavé a stojí za vyzkoušení smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vložené: 02. 04. 2010 13:54:43  nahlásiť  reagovať
 

Vyzerá to skutočne úžasne! Autorky, máte môj obdiv!+

autor: vybusna
vložené: 02. 04. 2010 11:20:47  nahlásiť  reagovať
 

vcera sme jedli normalne so zemiakovou kasou , len trochu zachladnute, aby sa mi to dalo krajat. Ako narez by to bezpochyby slo a rozhodne to budem podavat na studenych misach....spolu s tymto http://www.toprecepty.cz/recept/1686-mramorove-mas... a to ti vobec nechcem tejaja lichotit...mramorove maso je bajecne

autor: tejaja
vložené: 02. 04. 2010 11:00:40  nahlásiť  reagovať
 

Hella ešte prezraď, podávaš teplé s niečím alebo ako nárez studené ? Alebo výbusná, ktorá tu budete skôr...smajlik

autor: Hella
vložené: 01. 04. 2010 23:23:11  nahlásiť  reagovať
 

Opravdu je to velmi dobré a velmi neobvyklé, se sekanou to nemá nic společného. Vybušná - krásné fotky, takže bodík č.4. A dovoluji si přidat svoje fotky.

autor: tejaja
vložené: 01. 04. 2010 22:11:48  nahlásiť  reagovať
 

aha, tak s pistáciami som u nás mortadelu nevidela, ale to by nevadilo, myslím si, ten mäsový koláč vyzerá veľmi dobre a láka ma hlavne to, že to nie je bravčovésmajlik

autor: vybusna
vložené: 01. 04. 2010 22:09:13  nahlásiť  reagovať
 

nie je v nicom obalena, je velka a to zelene bolo...pockaj idempozriet na obal...no pohrabala som sa smetnom kosi a nasla som na obale napisane, ze su to pistacie.

autor: tejaja
vložené: 01. 04. 2010 22:05:03  nahlásiť  reagovať
 

no u nás dostať takú hranatú, tá je ostrejšia, potom dostať klasickú okrúhlu obalenú mletou paprikou. Tak neviem, ktorá by bola lepšia ? Tá tvoja nie je obaľovaná paprikou, podľa obrázku, nie ? To zelené na mortadele je zelené korenie ?

autor: vybusna
vložené: 01. 04. 2010 22:00:54  nahlásiť  reagovať
 

jezis tejaja ja neviemsmajlik aku maju v obchode smajlik ake druhy byvaju?

autor: tejaja
vložené: 01. 04. 2010 21:58:24  nahlásiť  reagovať
 

vybusna, akú mortadelu používaš ?
máš bodík

autor: eva hubova
vložené: 01. 04. 2010 21:12:49  nahlásiť  reagovať
 

My každý rok dostaneme 1/2krávy a já pak honím nějaké recepty a všelijak kombinuji.Vypadá to suprovně a hned jsem dostala na to chuť jen jsem se podívala na fotku.A s hřibami,které miluji to bude mňamka.smajliksmajlik

autor: drahulin
vložené: 01. 04. 2010 21:04:20  nahlásiť  reagovať
 

Vybusna,smajliksmajliksmajliksmajlik,krásné foto.

autor: vybusna
vložené: 01. 04. 2010 21:02:58  nahlásiť  reagovať
 

evka...ja som bola velmi skepticka, ked som to asi po cca 45 minutach otvorila, vobec to pekne nevonalo ...stale som tam citila take hovadzie maso...ak vies co myslim...potom som to vratila este na tych dobrych 15 minut a ked somto otvorila, tak to uz bola ina kava...a skutocne je to vyborne, aj ked ja osobne hovadziemu neholdujem...ja radsej klasicku fasirku z bravcoveho...jednak je toto nieco uplne ine ako fasirka a vobec to nie je ani suche, alobal to krasne vsetko udrzal a rozhodne to budem robievat , dnes to bola premiera.

autor: eva hubova
vložené: 01. 04. 2010 20:59:49  nahlásiť  reagovať
 

To musím vyzkoušetsmajlikuž se mi sbíhají sliny na tu dobrotusmajliksmajlik1


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz