Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Daniela111@chello.sk Remosky sa zase predávajú,ich cena je asi 100€ .Ja ich používam celé roky. Nemusím sa báť, že mi mäso prihorí :-). Máme radi morčacie krídla pečené v remoske so zemiakmi naraz, my tam dávame aj mrkvičku, fantastické sú aj špízy, pečené kura, pečené mäso. Prakticky nikdy tam nedávame vodu, lebo mäso vždy pustí šťavu a ak chcete mať chrumkavú kožu na kurati - po upečení musíte nechať aspoň centimeter otvorenú remosku, aby mohla uniknúť para a koža nezvlhla. Ak dáte zmrazené kura - dávam vždy polovice, tak ostane veľa šťavy a ak je kura upečené, zlejem šťavu, aby sa mohlo opiecť do chrumkava.