Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: magdalenka
vložené: 04. 12. 2010 20:43:57

My sme kedysi doma varili tiež z čerstvého, plus údeného. Manžel je z iného kraja, takže mu tam údené nechutí (divný človek), tak som si odvykla aj ja. Práve teraz na noc som dala variť do pomalého hrnca, (koleno, paprčky, chvostík a kože). Bude krásne číra, papiňák na tento účel nepoužívam...



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz