Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: magdalenka
vložené: 30. 10. 2010 14:56:50

Ja to robím v lete z tých obyčajných tekvíc, z dužiny. Pretože to varím, viem, z čoho to je a tekvicu cítim. Ale rodine to nepoviem a zjedia to jedna radosť. Ak do toho spravím drožďové alebo pečeňové knedličky, tak ma ani neupodozrievajú, že varím v podstate z odpadu...:-D Ale fakt to chce veľa petržlenovej a zelerovej vňate, pár zrniek čierneho korenia a pod.



Copyright © 2008 - 2021 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz