Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Ahojte baby, ja glutaman nepouzivam, viem urobit riadny tuhy vyvar, ale nesmiem na nicom setrit. Neviem kto povedal, ze najelpsi vyvar je z kosti, ale taky asi neviem urobit, proste musi tam byt aj mäso a vela zeleniny :yes: A hlavne je dolezity technologicky postup... (mam kamosku, ktora na vyvar zalieva mäso horucou vodou). Mne sa najviac osvedcilo robit vyvar z mrazeneho mäsa, setrim si v mrazaku kosti po vykosteni mäsa, na ktorych nechavam viac mäsa a este mrazene ich v hrnci zalajem studenou vodou a poriadne osolim. ked voda zovrie, pridam aspon 3 mrkvy, ale väcsinou davam 5 a ostantu zeleninu po jednom kuse a korenie podla chuti. Varim v 6-litrovom tlakovom hrnci. A pouzivam aj bujony, tie bez glutamanu, ale len v pripade, ze bolo malo mäsa, alebo do inych jedal, ktore sa mi zdaju fadne. No a aby som bola aj k receptu... tu cibulu mozem aj rozmixovat? Nemusim struhat, ze? ;-):-D Inak to vyzera celkom dobre, skusim tie halusky z BZL muky :yes::yes::yes: