Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: ercicka
vložené: 30. 10. 2010 09:18:42

Ahojte baby, ja glutaman nepouzivam, viem urobit riadny tuhy vyvar, ale nesmiem na nicom setrit. Neviem kto povedal, ze najelpsi vyvar je z kosti, ale taky asi neviem urobit, proste musi tam byt aj mäso a vela zeleniny :yes: A hlavne je dolezity technologicky postup... (mam kamosku, ktora na vyvar zalieva mäso horucou vodou). Mne sa najviac osvedcilo robit vyvar z mrazeneho mäsa, setrim si v mrazaku kosti po vykosteni mäsa, na ktorych nechavam viac mäsa a este mrazene ich v hrnci zalajem studenou vodou a poriadne osolim. ked voda zovrie, pridam aspon 3 mrkvy, ale väcsinou davam 5 a ostantu zeleninu po jednom kuse a korenie podla chuti. Varim v 6-litrovom tlakovom hrnci. A pouzivam aj bujony, tie bez glutamanu, ale len v pripade, ze bolo malo mäsa, alebo do inych jedal, ktore sa mi zdaju fadne. No a aby som bola aj k receptu... tu cibulu mozem aj rozmixovat? Nemusim struhat, ze? ;-):-D Inak to vyzera celkom dobre, skusim tie halusky z BZL muky :yes::yes::yes:



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz