Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Moshe
vložené: 20. 09. 2010 19:35:54

No nedá mi neprispieť do diskusie. Sekaná je čechizmus. Takže po česky je to sekaná, po slovensky fašírka. Malé vyprážané sú karbonátky a mleté mäso tvarované do šúľka je čevabčiči. Mleté mäso neobaľované a opečené je \"pljeskavica\", tento názov je originál názov slovinského jedla, ktoré sa nijak neprekladá. Klasické karbonátky, a čevabčiči sa obaľuje v strúhanke a následne vysmáža. Fašírka natur, prípadne plnená sa obalená v strúhanke pečie v celku v trúbe.



Copyright © 2008 - 2019 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz