Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Moshe
vložené: 05. 09. 2010 18:41:37

Ak možem jednu radu, jedlá zo zveriny nikdy nezahusťujte solamilom, alebo múkou. Skúste niekedy strúhanku, prípadne do ragu akéhokoľvek pôvodu sa pridáva nastrúhaný zemiak (zemiak strúhajte na takom ako strúhate zemiaky na halušky), verte chuťovo bude neporovnateľné, pretože aj na zahusťovaní záleží pokiaľ sa nedá urobiť redukcia.:yes:



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz