Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna
vložené: 05. 09. 2010 16:31:36

robila som to prvykrat a tak som sa nevyhla niektorym chybam..resp. neviem co som mala robit. rozum mi kazal nekrajat, pokial to nie je vychladnute, lenze zase som sa bala ze maso po vychladnuti stvrdne, ako minutkove steaky..no vsetko zle..Takze som to zacala krajat ked to sice zvrchu uz bolo schladnute a cesto pekne chrumkave, lenze ked som to zacala krajat, tak sa zvnutra vyvalila paraa maso sa zacalo smykat z obalu. musela som ho krajat napriec a nevyzera to pekne. Napriek tomu, ze ja hovazdie nejako nemusim..tak musim povedat , ze chutilo to bajecne. Ak sa nejako rozhodnete toto jedlo robit, tak odporucam svieckovu nakrajat na steaky a tak ich aj marinovat a opekat, kazdy samostatne zabalit do balicka a samostatne piect...tak to bude podla mna aboslutne bezchyby....priprava je v podstate jednoducha.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz