Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


vložené: 02. 05. 2010 21:49:57

Karamel sa spraví aj z pokropenia osladeným mliekom na povrchu bábovky. Pečie sa pri vyššej teplote, než zvyčajne-teda pri 200 stupňoch a pre vytvorenie vrstvy karamelu na povrchu sa kropí častejšie. Koncentrácia cukru v mlieku je dosť vysoká. Na bokoch bábovky sa karamel tvorí z vysypania poolejovanej bébovkovkovej formy kryštáľovým cukrom. Aby sa karamel nespálil, pečie sa len 25-30 minút.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz