Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna
vložené: 01. 02. 2014 22:15:35

Marta: Mila Martuska, tak ohladne spenatu nie ste prva, co sa ma nan pyta, ale obavam sa,ze v tom nie je nic ine, len to, ze nekupujem spenat, ako mrazenu velku tehlu. Kupujem spenat v takych malych kockach, uz ochutene smotanou. Problem je v tom, ze pokial viem, konkretne tento produkt na SK nepredavaju http://www.iglo.de/de-de/produkte/gemuese/rahm_spi.... Ja naozaj neurobim nic ine, akurat na panvicu dam rozohriat par lyzic sladkej smotany a vysypem spenatove kocky....necham pomalym varom roztopit a spojit sa. Osolim, okorenim, prelisujem par struckov cesnaku. Nic ine....ani rozprazena cibula, ani rozpustanie v mlieku, ani muka nic, nic, nic. Viem, ze na Sk sa dovaza nieco podobne od Bonduelle http://www.bonduelle.sk/katalog-vyrobku/zmrazena-z... S tym nemam skusenosti, ale keby sa mi dostal do ruk, tak postupujem presne tak isto...ako pri om z igla. Mozno Vam to pomoze, ale neviem ako, pretoze ako vidite, nerobim vlastne nic.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz