Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: húsenica (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 01. 2014 19:46:35

ahoj cathleen, ako má prosím voňať ražný kvások po prvom a druhom dni ? už sme spravili tretí. prvý vyslovene smrdel hnilobou a to sme dodržali postup. druhý už nesmrdel až tak veľmi. tretí vonia zhruba ako varená nesolená kukurica, ale nevonia nejak vábne - na rozdiel od kvásku, ktorý sme robili z iného druhu múky (žitná chlebová, zrejme to bola pšeničná celozrnná, pretože aj inak vyzerala, ako táto ražná chlebová, s ktorou máme problémy). ďakujem ti za rady ! :-) húsenica



Copyright © 2008 - 2021 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz