Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna
vložené: 11. 11. 2013 22:30:07

Jitkas: jitka...tam v tom originalnom recepte pisalo, ze ten cukor vypusti cibula samotna, ze ten skaramelizovany cukor sa zacne prichytavat a ten ocot co sa tam leje, by mal ten karamel, akokeby od toho hrnca odliepat. No...ja pouzivam hrnce s hrubym dnom a tam sa karamelu nedockam, aj polievku som mala bledu...nie tmavsiu, ako bol na povodnom obrazku, kde ten karamel sa vytvoril . Ja som aj uvazovala ze tam tu lyzicku cuckru dam, ale ked som ju dovarila, tak sa mi zdala sladka dost....tak som ju nedala. Urcite ju varit este raz budem, tak vyskusam obycajny hrniec a podam info, ako sa mi to bude darit...ci si cibula skutocne ten karamel pusti sama, alebo ho tam supnem. Vdaka za pripomienku..



Copyright © 2008 - 2022 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz