Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: tejaja
vložené: 07. 04. 2010 19:15:34

Vynušna, neviem ako v Nemecku, ale u nás niekedy, záleží ba výrobcovi, dostať mrazené husi s krkom alebo len kožou prehnutou k telu. Skús sa pozrieť, plnený krk je výborný, Ja zvyknem plniť husací krk a potom ho upiecť v rúre. Samozrejme raz za dlhý čas, lebo teraz kým by sme zjedli dvaja celú hus....:-D:-D:-D



Copyright © 2008 - 2022 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz