Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: medovniky pre kazdeho (neregistrovaný/á)
vložené: 04. 03. 2013 22:43:18

och,zienky...ja peciem medovniky velmi dlho a na kvalite muky velmi zalezi! uz nepozeram,ci je v akcii alebo nie.:-O kupujem stale tu istu a je pokoj! na slovensku je to muka z coop jednoty.teraz ma taky modry stvorcekovy obal.zarucene je najlepsia.myslim na medovnicky.:yes: moja dalsia rada je, ze ak mate cesto velmi suche a tvrde,pridajte trosku vlaznej vody.vajce to cesto urobi take gumovite.a to je este len sranda pri valkani!:-D su to moje skusenosti,tak snad vam to pomohlo.:-)



Copyright © 2008 - 2021 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz