Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna
vložené: 01. 04. 2010 21:02:58

evka...ja som bola velmi skepticka, ked som to asi po cca 45 minutach otvorila, vobec to pekne nevonalo ...stale som tam citila take hovadzie maso...ak vies co myslim...potom som to vratila este na tych dobrych 15 minut a ked somto otvorila, tak to uz bola ina kava...a skutocne je to vyborne, aj ked ja osobne hovadziemu neholdujem...ja radsej klasicku fasirku z bravcoveho...jednak je toto nieco uplne ine ako fasirka a vobec to nie je ani suche, alobal to krasne vsetko udrzal a rozhodne to budem robievat , dnes to bola premiera.



Copyright © 2008 - 2021 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz