Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
...my varíme len z čerstvého mäsa - koleno , paprčky, kože, bravč.chvost, cibuľa, bobkový list, čierne korenie, nové korenie, soľ. Asi hodinu pred dovarením dávam aj koreňovú zeleninu, ale tú do misiek nedávam a ešte aj jednu stopku stonkového zeleru. Varím 4 až 5 hodín pomaličky. Potom mäso vyberiem , polievku precedím, dochutím soľou, čiernym mletým korením. Mäsko oberiem, rozdelím do umelohmotných misiek a zalejem čistým vývarom. Nedávam žiadnu želatínu, huspenina krásne stuhne, tuhá je vždy ako remeň. Jeme ju rovno z misky alebo ju vyklopém pekne na tanier, tak že spodok je vlastne hore, vtedy krásne vidno mozaiku z mäsa. S cibuľkou a octom chutí najlepšie.:-p