Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Qľga (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 01. 2013 19:56:57

...my varíme len z čerstvého mäsa - koleno , paprčky, kože, bravč.chvost, cibuľa, bobkový list, čierne korenie, nové korenie, soľ. Asi hodinu pred dovarením dávam aj koreňovú zeleninu, ale tú do misiek nedávam a ešte aj jednu stopku stonkového zeleru. Varím 4 až 5 hodín pomaličky. Potom mäso vyberiem , polievku precedím, dochutím soľou, čiernym mletým korením. Mäsko oberiem, rozdelím do umelohmotných misiek a zalejem čistým vývarom. Nedávam žiadnu želatínu, huspenina krásne stuhne, tuhá je vždy ako remeň. Jeme ju rovno z misky alebo ju vyklopém pekne na tanier, tak že spodok je vlastne hore, vtedy krásne vidno mozaiku z mäsa. S cibuľkou a octom chutí najlepšie.:-p



Copyright © 2008 - 2020 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz