Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
originálny pastiersky koláč podľa gordona ramseyho: PASTIERSKY KOLÁČ Plnka: • 2 pl oleja • 700g mletého jahňacieho mäsa • 1 veľká mrkva • 1 veľká cibuľa • čerstvý rozmarín • čerstvý tymián • 4 strúžky cesnaku • soľ • korenie • worčestrovú omáčku / niekoľko cvrknutí / • cca 2 pl paradjkové pyré alebo pretlak • 1 dcl červené víno • ¼ šálky kurací vývar Zemiaková kaša: • 700 g zemiakov • ¼ šálky smotana • 1 ½ pl masla • soľ • korenie • 2 vaječné žĺtky • minimálne ¼ šálky parmezánu Postup: 1. Uvaríme si zemiaky a urobíme zemiakovú kašu z prísad na kašu. 2. Na rozpálenú panvicu dáme olej a dáme piecť mäso pokiaľ nebude pekne hnedé a rozpadnuté na malé kúsky. 3. Mäso osolíme, okoreníme, pridáme nastrúhanú cibuľu, mrkvu a premiešame a 1-2 minúty pečieme. 4. Pridáme pretlačený cesnak a premiešame. 5. Pridáme worčestrovú omáčku, paradajkové pyré a zamiešame. 6. Nalejeme víno a minútku varíme. 7. Pidáme nasekaný rozmarín, tymián a premiešame. 8. Pridáme kurací vývar a varíme 3-4 minúty. 9. Túto uvarenú zmes rozložíme na dno zapekacej nádoby. 10. Na ňu dáme zemiakovú kašu a rozotrieme aby nám rovnomerne zakrylo mäsovú zmes. 11. Vrch posypeme parmezánom a vrch trochu narušíme vidličkou aby na kaši vznikli pekné vzory. 12. Vložíme do rozohriatej rúry na 180 stupňov na 18 až 20 minút.