Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Pajaja
vložené: 16. 05. 2012 13:40:23

zuzana: zuzanko, ten piškotový plát se sroluje teplý právě proto, aby se nepolámal. S vychladlým by se to stalo. Nechá se vychladnout (srolovaný) a potom rozroluje, naplní krémem a zase zamotá. Kdybysi plnila marmeládou, tak té by nevadilo plnit do teplého piškotu. Krém by se roztékal. Tak proto. . . :-)



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz