Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Yanah
vložené: 04. 02. 2012 14:14:59

Simona: ja vždy robím z čerstvých jabĺčok, ale myslím, že pokojne môžu byť aj zavárané ... keby som ja osobne robila so zaváraných jabĺk, tak by som ich rozmixovala a odvážila, aby ich nebolo viac ako 1,3 kg, aby nebola plnka riedka ... a šťavu z jabĺk by som použila namiesto vody, ktorú používam v recepte na rozmiešanie pudingových práškov ... nech sa koláč vydarí a hlavne nech chutí :yes:



Copyright © 2008 - 2020 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz