Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
U nás je huspenina mimoriadne obľúbená a recept si odovzdávame po celé generácie...na 7 litrov vody dávam 4 bravčové paprčky svieže,1 údené a 1 neúdené koleno,pre istotu zopár koží,môžu byť aj údené,alebo čerstvé,s nimi huspenina výborne stuhne a nepotrebujem želatinu...po pomalom zovretí pozbieram penu,mierne osolím a penu zbieram až kým ne je úplne čistá...pridám veľkú cibulu so šupkou,celý cesnak,veľkú mrkvu,za pol hrste celého čierneho korenia,nové korenie zo dve guľky a kúsok muškátového orieška.dochutím soľou a vegetou,veľmi opatrne,lebo presolená huspenina nestuhne.S mierme odchýlenou pokrievkou úplne pomaličky varím 7 hodín...SEDEM!a kontrolujem či sa nevarí prudko,lebo by bola zakalená...Po uvarení opatrne vyberiem mäso a kože,precedím a nechám vypariť,zatiaľ si na taniere rozdelím mäsko,do malého množstva pretlačím asi 5 strúčikov cesnaku a po troške dám na mäsko tým čo ho majú radi-nemusí byť.Dolejem vývarom apoprášim štipľavou paprikou,samozrejme už taniere neprekladám,môžu byť aj jednorazové plastové,z uvedeného množstva vám vyjde vyše 20,aj pre susedov:-)pri otvorenom okne chladíme,po stuhnutí môžete zatvoriť...no a dobrú chuť!!!!