Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: srandista (neregistrovaný/á)
vložené: 21. 01. 2012 19:15:29

Moshe: a keď sa tu pasuješ za takého lingvistu, len v stručnosti - na Slovensku sa pokrm vypráža, nie vysmáža. Vyprážanie je jednou zo základných tepelných úprav. A môžem ti napísať, že tomu pokrmu je úplne jedno či vysmážaš čevabčiči alebo ho vyprážaš. A keď je dobre vypraženovysmažený, aj konzumentovi je úplne jedno či si dáva sekanou a či fašírku. Ozaj, tá sa pečie alebo peče? :-//



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz