Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: JanaAli
vložené: 14. 03. 2010 12:09:36

Miska daj v poho hladku, ale v tom pripade jej daj viac, ja som tiez robila len z hladkej, ale boli potom velmi riedke (a mali chut sladkej omelety:-D) , tak som prisypavala od oka a tusim mi tam voslo na dobru konzistenciu este raz tak muky, cize 120g hladkej, ono ten besamel ma dobru konzistenciu,kym tam nedas vajcia, ktore ho urobia v pripade pouzitia hladkej muky riedkym, tak potom od oka prisyp muky, alebo daj menej vajec nechapem preco vo svete sa pouziva len hladka muka, strasne to robi problemy pri vareni v zahranici, sakris !:-S



Copyright © 2008 - 2022 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz