Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: maja (neregistrovaný/á)
vložené: 21. 11. 2011 18:08:31

aj ja to tak robim, ale cesnak je preto nestravitelny lebo obsahuje kyselinu aluminiovu, ktora je pre cloveka nestravitelna,a najviac sa jej nachadza v klickoch, preto by sa mal cesnak pred pouzitim najemno nakrajat alebo pretlacit a nechat na vzduchu aspon 15 min. aby ta kyselina bola zneutralizovana za pritomnosti vzduchu a az potom sa ma konzumovat a upravovat :-))



Copyright © 2008 - 2021 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz