Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Yanah
vložené: 14. 10. 2011 21:49:14

tak to je iná vec, keď ti chutila, tak by som jej kľudne dala ešte šancu ... asi by som znížila množstvo strúhanky, ako radia aj ostané dievčatá, alebo by som dala viac masla, aby to držalo trochu viac pokope (len či to nebude potom moc mastné) ... a ešte ma napadlo, že tie hrušky nastrúhať na strúhadle (na tom slzičkovom ako jablká), oni potom pustia viac šťavy ako keď sú len nakrájané a tú strúhanku by trochu prevlhčili aby sa tak nerozsýpala ...



Copyright © 2008 - 2020 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz