Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: VeronikaHrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 07. 06. 2011 20:02:16

Výborný recept ,zajtra ho vyskúšam,nevedela som ,že prečo mi tie moje veterníčky vždy po vytianutí trochu splaskly,teraz už viem ,že rúre musím pridať bodík,aby bola dostatočne vyhriata. Vďaka za ten karamelový krém,mám rada tmavší.A ten vanilkový cukor tiež pridám do cesta! Len neviem,či sa mi to podarí s tým ručným šľahčom,to cesto je trochu tuhé na šľahanie!? Poradím aj takým nešikom ako som ja,používam formičky na medvedie labky a do nich vytlačím cesto pekne dokola obvodu potom do stredu a keď sa to zdá malé ešte pridám cesto, urobím vlastne takého vačšieho slimáčika do formičky.Formičky naukladám na plech zmestí sa tam toho viac ,ako keď robíme klasické veterníčky a napuchnú smerom hore a nerozliezajú sa kade tade.Potom klasika plním vanilkovým krémom ,ale dám dve lyžice Maizenu ,vanilkový cukor /pravú vanilku/ a štvrť litra sladkej smotany na varenie /nie mlieko/ a štyri žltky a takto naplnené veterníky zmrazím. Keď som robila s klasickým vanilkovým krémom veterníky sa po rozmrazení rozmočili a neboli dobré.Pokiaľ chcete mraziť môžete aj so šľahačkou ,ale musí byť so stužovačom a hodne cukrom.



Copyright © 2008 - 2021 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz