Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna (neregistrovaný/á)
vložené: 23. 05. 2011 22:47:44

maria...no neviem, recept mam od mamicky a ta ho ma od svojich kolegyn priamo z ondreja, to je jeden zdroj. a druhy zdroj je publikacia, ktoru vydalo muzeum v banskej bystrici (bohuzial nemam ju pri sebe, je v mojom druhom byte, ale ked sa vratime tak uvediem autorku)autorka je historicka, ktora je so Slovenskej Lupci, jej rodicia su z kalistia a publikacia je zamerana vyslovene na recepty a zvyky podkonic, balaze, mostenica, ondrej, Lupca. Masinu poznam velmi dobre. Zaoprazka sa robila nasucho, moja babka z podkonic ju mala vzdy takto narobenu a nosila ju dedkovi na salas. Je to muka s mastou nasucho, bez zaliatia vody a drzala sa v kandlicke. Kel bol uvedeny menovite a pripisane bolo *zelenina, kt. je k dispozicii*. Pokial tam kel nedavate..ja sa s vami neskriepim. Moje zdroje z 3 stran ho davaju a nevidim dovod, ho neuviest. Pokial sa Vam tam nepaci, je to len na vas. Pokial sa Vam tento recept nepaci a vy poznate ten ktory je pravy najpravejsi, budem velmi rada, ked nam ho sem vlozite.



Copyright © 2008 - 2023 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz