Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
dobrý nápad :yes: aj ja s tým mám niekedy problém, ale ako na potvoru to spodné cesto prenesiem dobre a vrchné sa mi potrhá. vždy to ale nejako upatlám. naozaj záleží na kvalite múky. ja napríklad teraz na Veľkú noc som robila linecké zlepované a také suché som ešte nemala. a to pritom recept máme roky po babke. vyskúšala som aj iné, ale stále sa vrátim k tomu svojmu, kto z neho ochutnal, chválil. tak ak chceš, vyskúšaj. je to prepočítané na 1,5 dávky, u nás je jedna málo: 375g hladkej múky špeciál, 75g prášk.cukor, 225g palmarín, 3 žĺtky, 1ks vanilkový cukor, strúhaná kôra z jedného citróna. čítala som, že niektoré ženy dávajú robiť cesto do pekárničky na chlieb. ja sa s tým nebavím, zmiesim rukou, nestresujem, že sa mi cesto oteplí od rúk. neboj sa toho, to cesto to \"vycíti\" a preto ťa potom zlostí :-K