Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: amalia
vložené: 10. 04. 2011 14:54:54

Milik, je to asi aróma z pomarančových kvetov, nie je to veľmi husté, zato riadne voňavé. Madlenky môžeš pokojne robiť vo formičkách na medvedie labky, len si ich vymasť a vysyp múkou. Je s tým trochu viac práce, ale sú ešte lepšie ako zo silikónu. Tajomstvo madlenkových brušiek je vraj v prudkom striedaní teploty, aspoň tak mi to povedali vo Francúzsku.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz