Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna
vložené: 16. 03. 2011 14:16:27

no najlepsie vyskusat zapalkou, zapichnut a vytiahnut...ak je sucha je hotovo, ale ja skusam normalne dlanou...skusim zlahka zatlacit a pokial je to uz pevne,t ak je hotovo..ale teraz som si spomenula, ze som to piekla na takom tom klasickom plechu a hovorila som si , ze cesta bolo malo....ze radsej zvolit plech mensi...



Copyright © 2008 - 2021 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz