Viac ako  4 000  receptov

Hovädzí šolet - Kosher

Hovädzí šolet - Kosher
nahoru
Hovädzí šolet - Kosher Hovädzí šolet - Kosher Hovädzí šolet - Kosher
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovädzie mäso
Čas prípravy Čas prípravy: ...
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 5

Suroviny:

500 gr hovädej nožiny /močing/, 200gr fazule, 150gr cíceru, 100gr krúp, 2 veľké cibule, 3 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, červená paprika, 1čl mletý zázvor,1čl koriander/ drvene semiačka/ 2 pol.lyžice husacej masti.

Postup

Cibuľu a cesnak nakrajame na hrubo. Rozpálime v kameninovom hrnci mať a cibuľu spolu s cesnakom zľahka opečieme, pridáme hovadzie maso nakrajané na kocky cca 6x6 cm a zľahka necháme zatiahnuť. Odstavíme pridáme strukoviny a koreniny a celé to zalejeme vodou tak aby bola masa zaliata max. 2 cm ponad suroviny. Hrniec prikryjeme a vložíme do rúry, varíme v rúre na 150 stupnoch cca 2 hod.
Ďalšie fotky ako aj šábesový stôl nájdete v albume:)

Poznámka

Pre začiatočníkov len toľko, že strukoviny ako fazuľu a cícer je potrebne namočiť deň vopred. Krúpy nie sú strukovina.

Autor Autor: (Moshe -Norbert Otter)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Hovädzí šolet - Kosher"

autor: Moshe
vložené: 17. 03. 2014 14:50:53  nahlásiť  reagovať
 

michsamant:zidovska fazula nie ak vies co toje Moshe

autor: michsamant
vložené: 18. 09. 2010 09:08:47  nahlásiť  reagovať
 

Vsimla. Vsimol si si, ze na stranky chodia aj ludia, co nevarili pre kralovnu, ale varia doma svojim rodinam??? Prestan sa chovat jak majster sveta a ked tu buzerujes ostatnych tak si to aspon ty sam u seba daj do poriadku.

autor: Moshe
vložené: 18. 09. 2010 09:00:48  nahlásiť  reagovať
 

Vsimla si si ze tento recept nie je zaradeny do rubriky "pre začiatočníkov" ? Ďakujem

autor: michsamant
vložené: 18. 09. 2010 08:51:54  nahlásiť  reagovať
 

pre zaciatocnika, co si trufne na nieco ine nez caj to nie je logicke a patri to do receptu, ze strukovinu treba namocit, s tym snad suhlasis

autor: Moshe
vložené: 18. 09. 2010 03:35:31  nahlásiť  reagovať
 

Prirodzene ze sa strukoviny namacaju vopred, som to nepisal nakolko je to logicke. Fazula podla masa, ak je hovadzie tak cervena, alebo ta velka strakata, ak hydina tak biela farula. Koreniny tam idu ked to uz ides zalievat. Koriander semena akurat som ich drvil v maziari rucne, je to aj na fotke.

autor: michsamant
vložené: 17. 09. 2010 21:31:03  nahlásiť  reagovať
 

kedy do toho ide sol a koriander mlety,semena alebo vnat?

autor: michsamant
vložené: 17. 09. 2010 21:29:11  nahlásiť  reagovať
 

fazula aka? strukoviny sa na noc nemacaju?

autor: Moshe
vložené: 17. 09. 2010 18:29:41  nahlásiť  reagovať
 

Zázvor davam ale len do husacieho soletu do hovadzieho nie.

vložené: 17. 09. 2010 18:26:06  nahlásiť  reagovať
 

jedným slovom fantastickésmajlikChcem sa spýtať, zázvor a štipľavú papriku nezvykneš dávať. Ja som ju dala, ked som robila šolet s husacím stehnom a veľmi mi to chutilo. Tento by som rozhodne neodmietlasmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz