vďaka za ten výpočet kalórií, to sa hodí
petrajesvetra@centrum.sk
hmmm, toto zní velmi chutně!
petrajesvetra@centrum.sk
škoda, že je recept bez fotky
Počúvajte kuchárky.. a co robíte z výpekom z mäsa..?.. ak mi niektorá napíšete, že ho umiete z panvice, vyskočím z okna .. ..vsetky vaše recepty sú ok... ale skúste tie vaše omáčky zakladať na výpeku.. Lebo najviac chuti je tam..
ibc:Skúste sa nabudúce vyjadrovať slušne. Váš komentár bol zmazaný.
Rešpektujem Váš komentár ku receptu, ale aký súvis majú Halušky s vajcom s jarou, tak to mi pripadá absolútny nedostatok rešpektu k čitateľovi. Múka je celý rok, vajcia sú celý rok a voda tiež.
Takže to by ste mala vymazať, lebo to vyvoláva dojem, že ste si pomýlila kuchyňu s predpoveďou počasia.
Recept samozrejme nie je objavenie Ameriky. Existuje určite niekoľko storočí.
Ildi: Pravdaže, a podľa mňa lepšie.
Marek:A prečo nie? Nie každý olej je používaný len v studenej kuchyni. Existuje predsa aj olivový olej, ktorý je určený na varenie. Extra panenský použijeme v studenej kuchyni, ten na varenie v teplej kuchyni.
proč olivový olej??
výborný recept. presne toto som hľadal. vďaka
https://www.toprecepty.sk/recept/2760-tvarohova-pl...Zdravím keby som tam dala zlatý klas bolo by to tiež také husté?
Perfektní, ten recept jsem dlouho hledala! díky!
Maja:ja to robím tiež tak,pridávam želatinu v prášku a s vysledkom som spokojna!
Ja dávam do tvarohovej plnky málo želatinu,je to super,plnka sa vobec nerozteka...nie je ani tuhá,ani riedka,akurát????