Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


vložené: 08. 07. 2010 09:51:20

rímsky kmín je v podstate čierny kmín /rasca/. Je to veľmi aromatické korenie a pridáva sa len v malých množstvách spolu s inými orientálnymi koreninami. Je známy v štátoch severnej Afriky, v arabskom svete, Grécku, Turecku, v krajinách stredomoria, blízkeho východu, Izraeli, ale aj v Indii, Thajsku... Používa sa na korenenie jahňacieho a hovädzieho, ale aj kuracieho mäsa a rýb. Tiež sa ním korenia strukoviny a jedlá z nich. Používa sa pri príprave šalátov, omáčok... Nepoužíva sa však solo, pretože je to aromatické korenie ostrejšej chuti.:-))



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz